Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angajatul CFR care spală imaginea instituției: a găsit mii de lei într-un portofel, dar a mers la Poliție să-i predea

infoiasionline.ro
trenul zapezii cfr

Un angajat CFR a găsit un portofel plin cu bani, card și codul PIN: „Până la Poliție eu nu am știut ce se află în portofel”, a spus angajatul pentru Digi24.

Uu amgajat CFR a găsit un portofel plin și nu s-a atins de bani. Cristian Ionel a descoperit portofelul în stația CFR Craiova. Nu mare le-a fost mirarea polițiștilor atunci când au verificat conținutul. Au găsit 3.700 de lei, un card bancar, o chitanță cu soldul disponibil precum și codul PIN al cardului.

Impiegatul Cristian Ionel, angajat al stației CFR Craiova, a mers la toaletă, iar în momentul în care a trecut pe lângă zona de așteptare a văzut un portofel. I-a sunat imediat pe polițiștii de la Transporturi Feroviare și le-a dat obiectul găsit.

Cristian Ionel - angajat CFR: În portofel au fost cam 3.700 de lei, buletin, un card și un bon că ar fi folosit bancomatul în care era suma pe care o scosese și suma restantă pe card. 852 de milioane pe card. Și PIN-ul, un bilețel cu PIN-ul cardului lângă card.

Cristian Ionel - angajat CFR: Nu m-am uitat în portofel. L-am luat, m-am dus direct la colegul meu. Eu la Poliție am aflat ce era în portofel. Până la Poliție eu nu am știut ce se află în portofel. (...)  Mama mea m-a învățat să nu îți clădești niciodată fericirea pe suferința altuia.

Bărbatul a aflat, în cele din urmă, că cel care a pierdut portofelul este și el angajat al CFR, dar acesta nici măcar nu i-a mulțumit. Ceilalți colegi, în schimb, l-au felicitat și sunt mândri de el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.