Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angel di Maria s-a despărțit oficial de Juventus Torino: Clubul a făcut anunțul oficial

calciomercato.web
Di maria

Juventus a oficializat joi dimineaţă plecarea atacantului argentinian Angel Di Maria (35 de ani). Di Maria se va întoarce la Benfica, unde a jucat între 2007 şi 2010.

Angel Di Maria, care a sosit în iulie 2022, semnase un contract pe un sezon după lunga perioadă petrecută la PSG, adăugând Serie A la lista marilor campionate în care a jucat în cariera sa, a scris joi clubul italian într-un comunicat care confirmă plecarea jucătorului: "Aventura sa la Juve s-a încheiat cu 40 de meciuri jucate şi câteva sclipiri de mare clasă. Îţi mulţumim pentru tot, 'Fideo', şi mult noroc pentru viitor", conform News.ro.

Internaţionalul argentinian (35 de ani, 132 de selecţii), care a câştigat Cupa Mondială din Qatar în decembrie, a marcat opt goluri şi a oferit şapte pase de gol pentru Juventus în toate competiţiile.

Este de aşteptat ca el să-şi continue cariera la Benfica, unde s-a făcut remarcat în Europa între 2007 şi 2010, înainte de a evolua la Real Madrid (2010-2014), Manchester United (2014-2015) şi PSG (2015-2022).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.