Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angel Tâlvăr, discuții cu membrii comisiilor pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Parlament

angel tilvar

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, s-a întâlnit marți, 9 mai, cu membrii comisiilor pentru apărare, ordine publică și siguranță națională din Senat și din Camera Deputaților, la sediul MApN.

Întâlnirile membrilor comisiilor de apărare cu conducerea MApN sunt organizate periodic și au ca scop informarea reprezentanților Parlamentului României cu privire la activitățile curente ale Armatei României, stadiul îndeplinirii și perspectivele planurilor de înzestrare și modernizare, precum și alte aspecte de interes comun.

Cu acest prilej, reprezentanților comisiilor de apărare le-a fost prezentată evoluția situației de securitate din proximitatea României și au fost dezbătute subiecte de interes din sfera securității și apărării, aflate în competența Ministerului Apărării Naționale. Totodată, au fost furnizate răspunsuri la întrebările ridicate de parlamentari și s-a discutat pe margine priorităților legislative ale ministerului pentru perioada următoare.

Ministrul Angel Tîlvăr a mulțumit membrilor comisiilor reunite de apărare pentru sprijinul permanent acordat Ministerului Apărării Naționale și pentru deschiderea arătată în toate ocaziile în care a fost nevoie de colaborarea cu Parlamentul României.

„Apreciez ca deosebit de utile consultările în acest format, cărora am convenit cu conducerile celor două comisii să le acordăm un caracter periodic. Doar prin discuții directe și prin schimbul permanent de idei putem găsi împreună soluții viabile problemelor cu care ne confruntăm în activitatea instituției,” a declarat ministrul apărării naționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.