Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angel Tîlvăr: Guvernul Cîţu vrea să transforme sănătatea românilor în `marfă`!

Angel Tilvar

După mai bine de jumătate de an de la preluarea ilegitimă şi imorală a guvernării, Guvernul Cîţu a reuşit performanţa să nu facă absolut nimic bun pentru români, susține senatorul Angel Tîlvăr într-un comunicat remis presei.

”Am aşteptat cu speranţă campania de vaccinare menită  a pune capăt răspândirii CODID-19. Am aşteptat cu speranţă ca banii românilor, băgați cu generozitate de către guvern în campaniile media de promovare a vaccinării, să aibă un efect real, astfel încât tot mai mulţi cetăţeni să fie imunizaţi.

În schimb, am primit de la autorităţi poze cu camioane cu pinguini, blocaje sistematice ale platformei de vaccinare, cozi de aşteptare organizate absolut impropriu la centrele de imunizare şi, cel mai trist, din ce în ce mai puţini români care au încredere în această campanie condusă de autorităţi.

Guvernul Cîțu a fost învins încă o dată de micii din Obor.

O ţară întreagă a aşteptat cu speranţă în case, un an de zile, vaccinul care să pună capăt pandemiei şi este limpede că principala cauză a eşecului campaniei de vaccinare este lipsa acută de încredere de care se bucură actuala Coaliţie în ochii cetățenilor.

Românii nu mai au încredere în Guvernul Cîţu, întrucât prea mulţi membrii ai cabinetului şi-au dovedit impostrura şi incapacitatea de a lua decizii pentru bunăstarea oamenilor, iar măsurile pe care le-au luat nu au adus nimic bun, nici pentru cei din câmpul muncii, nici pentru  pensionari, nici pentru copii sau tineri;nimic bun pentru sistemul de sănătate sau pentru nivelul de trai, în general.

Ne aflăm, din păcate, într-un nou episod în care acest Guvern dezastruos găsește potrivit să mai taie nişte bani de la sistemul public de sănătate pentru alimentarea sistemului privat de sănătate, printr-o Ordonanţă de Urgenţă sinistră care, nu face altceva, decât să ia de la cei care au mai multă nevoie şi să dea la cei care se descurcau și altfel.

Mai puțini bani la sistemul de sănătate de stat înseamnă mai puține servicii medicale gratuite la stat și obligarea pacienților să meargă la privat, unde vor plăti așa numita co-plată, peste ceea ce statul transferă din banii publici.

Să nu uităm că a mai existat dorința de a privatiza sistemul de sănătate și numai pandemia și prestația lamentabilă a ministrului de atunci au oprit lucrurile.

Iată, însă, că ceea ce se zvonea, capătă contur și în realitate: accesul la servicii de sănătate devine tot mai mult o problemă de resurse financiare, asfel încat, cine nu dispune de sumele de bani cerute nu va avea acces la servicii medicale de calitate.

În aceste condiții, o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu este mai mult decât necesară. Este obligatorie!”, a mai spus senatorul PSD.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.