Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primele declarații ale lui Angel Tîlvăr, propus de PSD la șefia MApN

Senatul Romaniei
Angel Tîlvăr

Senatorul PSD Angel Tîlvăr, votat de conducerea partidului pentru a fi numit ministru al Apărării, a declarat luni, la sediul central al formațiunii, întrebat fiind despre faptul că tatăl său a fost șef al contrainformatiilor din Vrancea pe vremea comunismului, că speră ca dosarele de cadre să fie mai puțin importante decât activitatea unei persoane.

Întrebat dacă el consideră că funcția pe care a deținut-o tatăl său ar putea influența decizia lui Klaus Iohannis de a-l accepta la Ministerul Apărării, Angel Tîlvăr a răspuns: „Mi-as dori foarte mult sa traiesc intr-o tara in care dosarele de cadre sa fie mai putin importante decat activitatea fiecaruia si ca prin munca pe care o fac sa demonstrez ca orice cetetean al acestei tari e dispus sa puna umarul la progresul acestei tari. Nu stiu (ce decizie va lua seful statului, n.red.), e libertatea domniei sale sa aleaga”.

„La estul Romaniei exista o situatie de securitate cauzata de invazia unui stat sveran de catre Rusia lui Putin, invazie neprovocata si nejustificata”, a mai declarat Tîlvăr, propus de PSD să preia Apărarea după demisia lui Vasile Dîncu. El a adăugat că principala preocupare a sa va fi să se asigure că românii își pot duce viața cu „calm, normalitate”, în actualul context.

Tîlvăr a menționat că pe lângă alocarea a 2,5% din PIB pentru Apărare, vrea să colaboreze cu parlamentarii pentru „a ușura condițiile de muncă” ale angajaților din „arhitectura de apărare”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.