Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angela Merkel dă noi explicații despre ipostazele șocante în care a fost filmată: 'Sunt foarte bine' - VIDEO

merkel bautura

Cancelarul german Angela Merkel a dat asigurări miercuri că se simte ''foarte bine'', la o zi după o criză de tremurat în timpul unei ceremonii oficiale, relatează AFP, potrivit agerpres.ro.

"Sunt foarte bine", a spus şefa guvernului în timpul unei discuţii cu tinerii, organizată la Goslar, oraş din Saxonia Inferioară.

Anterior, ea a răspuns unui jurnalist care a întreba-o cum se simte: "Extraordinar de bine. Este interesant să mă aflu aici", potrivit DPA.

Citește și: Preşedintele Klaus Iohannis propune modificarea legii electorale:Autorităţile trebuie să ia măsurile necesare

Marţi, Angela Merkel, care va împlini 65 de ani luna viitoare, a fost cuprinsă de tremurat în timpul unei ceremonii oficiale cu noul preşedinte ucrainean, Volodimir Zelinski.

"Am băut cel puţin trei pahare cu apă. Asta este ceea ce mi-a lipsit. Acum mă simt bine", a explicat ea o oră mai târziu, în timpul unei conferinţe de presă cu liderul ucrainean.

Miercuri, în timpul dialogului cu tinerii, pe pupitrul său s-a aflat un pahar cu apă. Ea a glumit pe tema căldurii, în contextul în care temperaturile din Germania au ajuns la 30 de grade: când e cald, "trebuie să bei mai puţină cafea şi mai multă apă".

Citește și: Eugen Teodorovici îi dă prima sarcina noul preşedinte al ANAF! Ce va avea de făcut Mirela Călugăreanu

Cancelarul a mai avut o problemă de sănătate în decembrie 2014. Ea a suferit o scădere de tensiune în timpul unui interviu. Înregistrarea a fost întreruptă pentru scurt timp, pentru ca ea să îşi revină. Anturajul său a explicat de asemenea că a fost vorba de deshidratare.

La conducerea unei coaliţii fragile, Angela Merkel, la putere din 2005, se va retrage din politică la sfârşitul mandatului său, cel mai târziu în 2021.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.