Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angela Merkel este sănătoasă, dar lucrează de acasă

merkel

Cancelarul federal german Angela Merkel, care a fost plasată duminică în carantină după ce a intrat în contact cu un doctor infectat cu noul tip de coronavirus, este sănătoasă, dar lucrează de acasă, a anunţat luni vicecancelarul german Olaf Scholz, informează Reuters, scrie Agerpres.

"Dna cancelar federal este sănătoasă în acest moment. Ea pur şi simplu lucrează de acasă, la fel ca mulţi alţi oameni care s-au plasat în autoizolare la domiciliu", a spus Scholz, care este şi ministru al finanţelor al Germaniei, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Angela Merkel este activă: am avut împreună o întâlnire de guvern în dimineaţa aceasta. Nu video, însă ne-am recunoscut desigur vocile unii altora. Altfel, fişiere au fost trimise încoace şi încolo şi totul s-a desfăşurat după cum era de aşteptat", a adăugat Scholz.

Olaf Scholz a mai anunţat că va vorbi în locul Angelei Merkel în camera inferioară a parlamentului, Bundestag, miercurea aceasta.

Vineri după-amiază, Merkel a fost vaccinată de medic împotriva pneumococului, o bacterie cauzatoare de pneumonie, intrând în carantină duminică după ce a aflat că medicul cu care a intrat în contact a fost testat pozitiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.