Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angela Merkel, vizită surpriză la târgul de Crăciun Breitscheidtplatz din Berlin, unde anul trecut a avut loc un atentat terorist

merkel

Cancelarul german Angela Merkel a făcut marţi o vizită surpriză la târgul de Crăciun Breitscheidtplatz din Berlin, unde anul trecut a avut loc un atentat terorist cu un camion, 12 persoane fiind ucise şi alte câteva zeci rănite, transmite dpa, scrie agerpres.ro

Şefa executivului german a vizitat pentru circa 30 de minute târgul, localizat în faţa bisericii Kaiser Wilhelm, în partea de vest a Berlinului. 

Târgurile de Crăciun reprezintă adevăraţi magneţi pentru localnici şi turişti, care pot cumpăra în general produse gastronomice şi băuturi tradiţionale şi îmbrăcăminte. 

După atacul de anul trecut de la Berlin, măsurile de securitate în târgurile anuale de Crăciun amenajate în Germania au fost consolidate cu parapeţi de beton pentru a preveni eventuale alte atacuri cu vehicule. 

La 19 decembrie 2016, cetăţeanul tunisian Anis Amri şi-a îndreptat camionul pe care îl conducea spre târgul de Crăciun din centrul capitalei germane, omorând 12 persoane şi rănind cel puţin 70. Atacul a fost revendicat de gruparea jihadistă Statul Islamic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.