Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angelina Jolie colaborează cu BBC pentru realizarea de conţinuturi online destinate copiilor, pe tema coronavirusului

variety.com
angelina jolie

Angelina Jolie şi BBC World Service lucrează la conţinuturi online pentru copii pe tema coronavirusului. Starul este de părere că pandemia de COVID-19 va fi un subiect despre care copiii de acum îşi vor aminti toată viaţa. Actriţa a donat 1 milion de dolari pentru alimente destinate copiilor.

Actriţa americană Angelina Jolie colaborează cu BBC World Service pentru realizarea de conţinuturi digitale speciale pentru copii pe tema pandemiei de COVID-19, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Mossadul recunoaște: Toate serviciile secrete ale lumii se bat pe materialele medicale

Starul hollywoodian, producător executiv al programului BBC „My World”, a declarat: „Copiii nu au mai lipsit de la şcoală atât de mult din Al Doilea Război Mondial”.

„Acest lucru este ceva ce îşi vor aminti toată viaţa”, a mai spus actriţa, potrivit rte.ie. „Modul în care se descurcă cei mici în această perioadă - de la instrumentele şi informaţiile pe care le pot accesa la mijloacele de comunicare - va fi unic pentru generaţia lor”, a fost de părere Jolie.

Citește și: În vreme de pandemie, sub ochii ministrului Alexe se taie păduri într-o veselie

Jolie colaborează încă de anul trecut cu BBC pentru o emisiune dedicată copiilor. Actriţa în vârstă de 44 de ani, emisar special al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi al ONU, consideră că viitoarea generaţie trebuie să fie pregătită pentru a gestiona probleme globale şi spune că nu vrea să îi educe doar pe cei şase copii ai ei.

Săptămâna trecută, Angelina Jolie a donat 1 milion de dolari pentru alimente destinate copiilor care ar putea fi afectaţi de pandemia provocată de noul coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.