Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angelina Jolie, mutare surprinzătoare: Ce terapie controversată face în Suedia

okmagazine.ro
Angelina Jolie

După divorţul de Brad Pitt şi procesul de custodie al celor şase copii, Angelina Jolie ajunsese la o greutate de aproximativ 35 de kilograme, conform exquiz.ro.

„Răcea uşor, iar sistemul ei digestiv abia mai funcţiona, aşa că prietenii ei din Londra i-au spus că Suedia este locul în care ar putea găsi o soluţie. A luat un tratament pentru gastropareză, care se pare că era motivul pentru stările de greaţă de care suferă”, au susținut apropiați ai actriței.

Inspirată de actorul Michael J. Fox, care duce de multă vreme o luptă intensă cu afecţiunea Parkinson, Angelina a ajuns la Institutul Karolinska din Stockholm, în care terapia cu celule este folosită în cercetarea tratamentului pentru cancer, Parkinson şi alte afecţiuni, informează mediafax.ro

„A urmat un tratament experimental cu celule stem care i-a întărit sistemul imunitar. De asemenea, a ajutat-o să-şi recapete greutatea şi i-a redat echilibrul hormonal, a atenuat paloarea feţei şi a stimulat producţia de colagen, acesta fiind şi motivul pentru care arată mai tânără. Nu numai că arată cu 10 ani mai tânără, dar a luat în greutate aproape 14 kilograme”, a declarat un apropiat pentru RadarOnline.com.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.