Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angelique Kerber, victorie mare în faţa lui Venus Williams, în optimi, la Sydney

EPA
Angelique Kerber

Jucătoarea germană Angelique Kerber, locul 22 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-1, pe americanca Venus Williams, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 2, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Sydney. Kerber a câştigat duelul fostelor ocupante ale locului I WTA într-o oră şi 53 de minute. Învingătoarea va evolua în sferturi cu jucătoarea Dominika Cibulkova din Slovacia, locul 26 WTA.

Într-un alt meci, dar din turul I, poloneza Agnieszka Radwanska, locul 28 WTA, a învins-o, cu 6-3, 7-5, într-o oră şi 50 de minute, pe deţinătoarea trofeului Johanna Konta, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 4 şi s-a calificat în optimi. Poloneza şi-a luat astfel revanşa după ce a pierdut anul trecut în faţa sportivei britanice, chiar în finala de la Sydney, scor 4-6, 2-6.

În acest moment, spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3, este singura favorită rămasă în concurs, după disputarea meciurilor din turul I şi după ce s-au încheiat jumătate dintre cele din turul al II-lea. Exceptată de la primul tur, Muguruza va intra pe teren, miercuri, pentru a o întâlni pe olandeza Kiki Bertens, locul 32 WTA, în manşa secundă, confor news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.