Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anghel Iordănescu sărbătorește împlinirea vârstei de 70 de ani alături de familie: Servim tort şi vin

Facebook
Anghel Iordanescu

Anghel Iordănescu a împlinit luni 70 de ani și a dezvăluit, pentru MEDIAFAX, că ziua de naştere o va petrece alături de familie, precizând că epidemia de COVID-19 „nu ne lasă să sărbătorim, sunt atâtea familii îndoliate, atâţia oameni care şi-au pierdut locurile de muncă, este un moment greu”.

„Numai cu familia, nici măcar nepoţii, care în alţi ani erau lângă mine, nici măcar pe ei nu pot să îi văd. Nici pe băiatul cel mare nu pot să-l văd (n.red. - Edward Iordănescu). De tort s-a ocupat Maria, fetiţa cea mai mică din familie. Servim tort şi un pahar de vin, capul familiei, restul Coca Cola sau juice”, a spus fostul selecţioner al echipei naţionale a României, pentru Agenția MEDIAFAX.

Citește și: Decizie radicală! Un gigant dispare din România

Referitor la reluarea campionatului, Anghel Iordănescu a precizat că trebuie urmate toate măsurile date de autorităţi şi că prioritatea este sănătatea şi siguranţa „tuturor celor care sunt implicaţi în fotbal, în sport, mă refer la antrenori, la jucători, arbitri, spectatori, suporteri”. Fostul selecţioner susţine însă încheierea sezonului pe teren.

„Competiţia noastră trebuie totuşi să respecte şi să se încheie pe teren. Campioana să devină campioană pe teren. În niciun caz nu cred că ar trebui îngheţată competiţia noastră şi în niciun caz nu cred că trebuie să declarăm o echipă sau alta campioană fără să se încheie competiţia. Sper că se va încheia şi campioana va fi desemnată pe teren, chiar dacă CFR a dominat şi merită acest titul”, a adăugat Iordănescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.