Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Angi Șerban a explodat după ce a fost săltată de Poliție: 'Am fost percheziționată la chiloți, sutien și ciorapi: se numește poliție politică!'

facebook
angi șerban facebook

Angi Șerban a explodat după ce a fost săltată de Poliție: 'Am fost percheziționată la chiloți, sutien și ciorapi: se numește poliție politică!'

Protestatara Angi Șerban  a fost săltată de Poliție, totul după o postare pe Facebook („Dacă în democrație, la un protest pașnic iese poliția cu pușca, nu cumva e legitim să iasă și poporul cu cocktailu'?” - e întrebare retorică de la care a început totul), autoritățile acuzând că a incitat la violențe împotriva forțelor de ordine (mai multe, aici).

Angi Șerban a povestit ulterior cum a fost dusă la secție, fotografiată și percheziționată „la chiloți, sutien și ciorapi”.

„M-a luat Poliția Română de la o adresa la care nu domiciliez, cu mandat de aducere pentru instigare publică. M-au dus la Secția 13 și acum la Secția 18. Mă plimbă între secții. Domnule Cătălin Predoiu, de unde știe poliția unde dormeam în kwrwl gol mai devreme? Îmi ascultă Ministerul Afacerilor Interne, Romania telefonul fără mandat?

Mi-au fost încălcate drepturile civile în seara asta și cum am fost adusă la poliție cu mandat pentru o postare pe Facebook în care criticam amenințarea cu arma de către poliție a cetățenilor care protestează pașnic. Menționez că am fost săltată de la o altă adresă decât cea de domiciliu, amprentată, controlată corporal ca pe criminali!”, a spus Angi Șerban, pe pagina ei de Facebook.

Protestatara susține că acțiunea Poliției e demnă de „poliție politică”.

„Am fost săltată în seara asta (14.01) de la o altă adresă decât cea din buletin de către Poliția Română, dusă la secția 18, percheziționată la chiloți, sutien și ciorapi, amprentată, fotografiată (mugshot), măsurată, analizată, notată în registrul de infractori pentru că am îndrăznit în democrație să pun o întrebare legitimă cu privire la amenințarea cu arma săvârșită de un polițist la adresa protestatarilor pașnici. Am fost săltată cu mandat de aducere și plimbată cu girofarul între secții. Sunt acuzată de către Poliția Română de instigare publică. Total nerealist și interpretat cu rea voință! Înțeleg că a ieșit Ministerul Afacerilor Interne, Romania să spună că dosarul era avizat de procuror. Aseară nu era, nu avea număr de la Parchet! S-a seziat subinspectoarea care m-a săltat! Azi, probabil, are, dacă tot e atâta agitație. Drepturile mele au fost încălcate ieri, iar ceea ce mi se întâmplă se numește poliție politică! Dosar penal în democrație pentru libertatea de exprimare!”, a concluzionat Angi Șerban.

FOTO: Angi Șerban, Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.