Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anglia și Brazilia se întâlnesc într-un meci amical pe 23 martie pe stadionul Wembley

wembley

Naţionala de fotbal a Braziliei va înfrunta Anglia într-un meci amical pe 23 martie pe Wembley, a anunţat luni Federaţia ţării sud-americane într-un comunicat de presă, scrie AFP.

"Obiectivul este ca Selecao să înfrunte naţionale puternice, care au câştigat deja Cupa Mondială, meciuri la nivel înalt care să ne permită să evaluăm performanţa jucătorilor noştri", a afirmat preşedintele Confederaţiei Braziliene de Fotbal (CBF), Ednaldo Rodrigues, potrivit Agerpres.

CBF anunţase deja în iunie 2023 că naţionala Braziliei va juca un meci amical împotriva Spaniei în martie 2024, la o dată nefixată încă.

Atacantul vedetă Neymar, care a suferit o accidentare gravă la genunchi luna trecută, va rata cel mai probabil cele două meciuri ale Selecao în Europa din primăvara anului viitor.

Ultima întâlnire dintre Brazilia şi Anglia, un amical disputat tot pe Wembley, s-a încheiat la egalitate, 0-0, în 2017.

Brazilia, cvintuplă campioană mondială, care are puţine oportunităţi de a înfrunta naţionale europene în meciuri amicale din cauza calendarului internaţional supraîncărcat, îşi va relua calificările pentru Cupa Mondială 2026 la jumătatea lunii noiembrie.

Brazilia va înfrunta Columbia pe 16, la Barranquilla, înainte de "ciocnirea" cu campioana mondială Argentina, pe 21, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.