Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANI dă o lovitură în Sănătate: Doi şefi de spitale, în incompatibilitate şi conflict de interese

integritate, ani

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și conflict de interese de natură administrativă în cazul a 2 persoane cu funcție de conducere din sistemul medical, după cum urmează:

1. RUDEANU FLORENTINA MIRELA,Manager al Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Buftea, Județul Ilfov și Consilier Local în cadrul Consiliului Local Buftea, Județul Ilfov

INCOMPATIBILITATE

În perioada 17 martie 2011 – 17 iunie 2017 a deținut și exercitat simultan funcția de manager al Spitalului de Obstetrică-Ginecologie și calitatea de consilier local în cadrul Consiliului Local Buftea, Județul Ilfov, încălcând astfel dispozițiile art. 178, alin. (1), lit. a) din Legea nr. 95/2006.

2. FĂRCĂȘANU (fostă ENE) DELIA PATRICIA,fost Manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Ilfov

CONFLICT DE INTERESE ADMINISTRATIV

Persoana evaluată a semnat în calitate de manager al Spitalului Clinic de Urgență Iflov contractul individual de muncă din data de 03 mai 2017, prin care s-a numit pe sine șef secție Clinică ORL din cadrul aceluiași spital, încălcând astfel dispozițiile art. 178, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 95/2006.

 

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. FĂRCĂȘANU (fostă ENE) DELIA PATRICIA nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare.

CITEȘTE ȘI: Autorităţile trag un semnal de ALARMĂ: Fructul avocado şi riscurile pentru sănătate .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.