Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anisie a transmis mulţumiri cadrelor didactice, directorilor, inspectorilor şi autorităţilor publice implicate în organizarea Evaluării Naţionale

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Monica Anisie

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a transmis, sâmbătă, mulţumiri cadrelor didactice, directorilor, inspectorilor şi autorităţilor publice implicate în organizarea Evaluării Naţionale.  Anisie afirmă că mobilizarea a fost ”ireproşabilă” pentru ca elevii să fie în siguranţă, potrivit news.ro.

Citește și: Silviu Mănăstire spulberă anchetele lui Tolontan referitoare la mafia care acționează în colaborare cu Poliția Locală Sector 4: ‘Pistol cu apă’

”Mulţumesc celor peste 76.000 de cadre didactice, directori, inspectori, precum şi autorităţilor publice locale pentru modul ireproşabil în care s-au mobilizat şi au asigurat toate condiţiile pentru ca elevii să fie în siguranţă la primul examen din viaţa lor! Felicitări tuturor şi mult succes în continuare”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Monica Anisie, după ce au fost publicate rezultatele finale ale Evaluării Naţionale.

Rezultatele finale la Evaluarea Naţională arată că 76,2% dintre elevi au obţinut medii mai mari sau egale cu cinci, în creştere faţă de rezultatele dinainte de contestaţii. Totodată, a crescut numărul candidaţilor cu media zece, ajungând la 892, arată Ministerul Educaţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.