Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANM anunță prognoza pentru luna mai: Vreme schimbătoare în următoarele săptămâni

Agroromania
agrometeo meteo vremea

Regimul termic prognozat până pe 6 iunie este oscilant, cu perioade în care temperaturile vor fi mai mari decât cele normale, dar şi cu episoade de răcire.

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat vineri prognoza meteo pentru perioada 9 mai - 6 iunie.

Săptămâna 9 – 16 mai

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest și de sud-vest. Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice.

Săptămâna 16 – 23 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Săptămâna 23 – 30 mai

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în extremitatea de vest și de sud-vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.Regimul pluvimetric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice.

Săptămâna 30 mai – 6 iunie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în extremitatea de sud și de sud-est a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință spre deficit în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.