Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANM: Cod galben de ceaţă, în judeţele Satu Mare, Mureş, Cluj şi Bistriţa-Năsăud

www.romaniatv.net
ceață

Meteorologii au emis, sâmbătă dimineaţă, o atenţionare Cod galben de ceaţă, în judeţele Satu Mare, Mureş, Cluj şi Bistriţa-Năsăud. Aceasta este în vigoare până la ora 10.00, iar în zonele menţionate ceaţa va reduce vizibilitatea, local sub 200 de metri, scrie news.ro.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare de tip nowcasting Cod galben de ceaţă, pentru mai multe zone din judeţul Satu Mare, unde, până la ora 10.00, ceaţa va determina scăderea vizibilităţii local sub 200 de metri.

Citește și: Ludovic Orban laudă dosarul pentru Roșia Montană: 'E serios şi cred că avem toate şansele să avem parte de o decizie favorabilă'

Tot până la ora 10.00 este Cod galben de ceaţă în judeţele Mureş (zona joasă), Cluj (mai multe localităţi), Bistriţa-Năsăud (mai multe localităţi).

ANM a mai emis o avertizare Cod galben, valabilă până la ora 11.00, în zona de munte a judeţelor Argeş, Prahova şi Dâmboviţa, unde, la altitudini de peste 1.800 de metri, vântul va avea rafale cu viteze de 90-110 kilometri pe oră şi va transporta zăpada.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.