Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANM, prognoza meteo - Cum va fi vremea zilele următoare

www.radiotimisoara.ro
termometru, vremea

Duminică dimineaţa este ger, local, apoi se încãlzeste, astfel că în regiunile vestice maximele vor deveni normale pentru aceastã datã, scrie realitatea.net.

Cerul va fi variabil şi pe arii restrânse, mai ales în sud şi în est este ceaţã sau nori josi, stratiformi. Vântul suflă slab şi moderat, cu unele intensificãri pe creștele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -4 şi 7 grade, cu cele mai scãzute valori în zonele cu ceaţã persistentã. Presiunea atmosferica va scãdea uşor, însã tot ramane peste normal.

În București, după gerul de dimineață, se încălzește ușor față de ieri. La amiază vom avea o maximă cu plus, 1-2 grade Celsius. Cerul va fi variabil, posibil cu ceață sau nori joși, stratiformi, mai ales acum, dimineață. Vântul va sufla în general slab.

Citește și: Rusia se 'blindează': În plin conflict cu Ucraina, a fost testată noua rachetă antibalistică

Și la munte, deși azi noapte a fost ger, azi maximele cresc față de zilele anterioare. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zonă Munților Apuseni, spre sfârșitul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări doar pe crește.

LUNI ȘI MARȚI

Luni continuă să se încălzească în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între –4, -3 grade în Lunca Dunării și 11-12 grade în zona deluroasă a Munteniei.

În vestul, centrul și nordul țării cerul se va înnora treptat, pe arii restrânse va ploua slab, iar la munte vor fi precipitații mixte. Izolat se va forma polei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.