Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANM, prognoza SPECIALĂ pentru București: Vremea se va menține deosebit de rece

www.giurgiuveanul.ro
ger, vreme rece, îngheț, frig, ninsoare

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat, sâmbătă, prognoza pentru Capitală, meteorologii avertizând că vremea se va menține deosebit de rece și vor fi intervale în care vântul va avea ușoare intensificări, cu viteze în jurul a 45 hm/h, amplificând senzația de rece, potrivit Mediafax.

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, sâmbătă, prognoza meteorologică specială pentru municipiul București, meteorologii avertizând că, până duminică la ora 10.00, vremea va fi deosebit de rece și vor fi intervale în care vântul va mai avea ușoare intensificări, cu viteze în jurul a 45 hm/h, amplificând senzația de rece.

Citește și: Cod galben de vânt puternic. Meteorologii anunță cât va continua vremea geroasă - Avertizarea meteo a fost actualizată

Cerul va fi variabil, temperatura maximă va fi de -1...1 grad, iar cea minimă va fi de -8…-7 grade, posibil mai scăzută la periferia orașului.

De altfel, ANM a instituit un nou cod galben de vânt puternic în Moldova, Muntenia și Dobrogea, valabil până sâmbătă la ora 14.00. Vremea va fi deosebit de rece, chiar geroasă în cursul nopților și al dimineților, până luni dimineață.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.