Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANOFM: 20.240 de locuri de muncă vacante la nivel naţional

anofm

Un număr de 20.240 locuri de muncă erau disponibile, marţi dimineaţă, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), potrivit datelor furnizate de agenţii economici, precizează instituţia într-un comunicat, scrie Agerpres.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru lucrător comercial (1.379 locuri de muncă), agent de securitate (1.264 locuri de muncă), muncitor necalificat în industria confecţiilor (781), confecţioner asamblor articole din textile (665), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (636), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptuşeli, zidărie (480), ucenic (433), conducător auto transport rutier de mărfuri (394), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide (357), operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice (341).

Citește și: ȘOCANT Legiștii i-au scos INIMA Cristinei Țopescu: Va fi incinerată fără organ

Din cele 20.240 de locuri de muncă vacante declarate de angajatori la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă, 1.176 sunt destinate persoanelor cu studii superioare (inginer în diferite domenii de activitate, programator, manager, medic, contabil etc), 12.175 pentru persoanele cu studii liceale, postliceale, profesionale, restul locurilor de muncă fiind destinate persoanelor cu studii primare/gimnaziale sau fără studii, precizează ANOFM. 

Oferta locurilor de muncă la nivel naţional poate fi consultată pe site-ul ANOFM, la secţiunea Persoane fizice/Locuri de muncă vacante. 

Baza de date a locurilor de muncă vacante este una dinamică, informaţiile prezentate reflectând situaţia existentă marţi la ora 7:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.