Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANOFM va organiza 82 de programe gratuite de formare profesională, în luna noiembrie

codlea-info.ro
ANOFM

ANOFM va organiza 82 de programe gratuite de formare profesională, în luna noiembrie

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) anunţă organizarea, la nivelul lunii noiembrie, a unui număr de 82 de programe de formare profesională pentru 1.191 de persoane, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, transmis vineri AGERPRES, persoanele vizate beneficiază, pe baza legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului Bucureşti.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: lucrător comercial (115 persoane), agent de securitate (84), operator introducere, validare şi prelucrare date (70), coafor (56), frizer (56), îngrijitor spaţii verzi (48), ajutor bucătar (42), competenţe de comunicare în limba română (42), competenţe digitale (42), inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă (42).

Judeţele în care, în luna noiembrie 2023, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi sunt: Dâmboviţa (140 de persoane), Suceava (126) şi Bucureşti (126).

ANOFM precizează că persoanele interesate se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul/reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe site-ul instituţiei, la secţiunea "Persoane fizice/Cursuri de formare profesională".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.