Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ansu Fati, extrema spaniolă a lui FC Barcelona, speră să fie din nou coleg cu Lionel Messi

www.digisport.ro
Lionel Messi Argentina

Ansu Fati, extrema spaniolă a lui FC Barcelona, a dezvăluit că speră să fie din nou coleg la echipa catalană cu starul argentinian Lionel Messi, informează site-ul walfoot.be.

Ansu Fati, care are 19 ani, a disputat în sezonul trecut, din cauza accidentărilor, doar 15 meciuri în toate competiţiile pentru vicecampioana Spaniei. Jucătorul format de Barca a primit în urmă cu un an tricoul cu numărul 10 după ce Lionel Messi a semnat cu PSG.

Fati ar fi încântat să joace din nou alături de Messi. "Este clar că formăm o super echipă, foarte competitivă. Jucătorii cei noi ne vor aduce mult. Toţi sunt fotbalişti mari. (...) Dacă mi-ar plăcea să se întoarcă Messi? Desigur! Ar putea să se despartă astfel aşa cum merită, pe uşa din faţă, aşa cum ar trebui s-o facă cel mai mare jucător din toate timpurile", a declarat internaţionalul spaniol pentru canalul TV3.

După cum s-a anunţat, antrenorul Xavi Hernandez a recunoscut că revenirea lui Messi la FC Barcelona este ''imposibilă'' în prezent, dar nu a exclus o viitoare colaborare cu fostul său coechipier.

Potrivit ziarului Sport, Xavi Hernandez a solicitat conducerii clubului spaniol să încerce să-l recruteze pe Messi în 2023, considerând că atacantul care a câştigat de şapte ori Balonul de Aur mai are multe de oferit pe plan fotbalistic, chiar dacă va avea atunci 36 de ani, potrivit Agerpres.ro.

Sâmbătă, preşedintele clubului FC Barcelona, Joan Laporta, a declarat postului de televiziune ESPN că are "o datorie" faţă de Messi, după ce argentinianul a spus adio cu ochii în lacrimi echipei catalane, în august 2021. El a fost nevoit să plece de pe Camp Nou din cauza problemelor financiare ale clubului "blaugrana", care nu a mai putut onora contractul jucătorului argentinian, la momentul respectiv.

Messi a semnat atunci un acord pe două sezoane cu PSG, valabil până în 2023, însă prestaţiile sale în tricoul parizienilor nu s-au ridicat la nivelul evoluţiilor strălucitoare sub culorile Barcelonei.

Lionel Messi, care deţine şi cetăţenia spaniolă, s-a despărţit după mai bine de două decenii de FC Barcelona, club la care a sosit la vârsta de 13 ani şi alături de care a cucerit 35 de trofee pe parcursul carierei sale. El a înscris în total 672 de goluri în 778 de meciuri disputate în toate competiţiile pentru echipa catalană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.