Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ansu Fati revine cu gol, în victoria Barcelonei împotriva lui Levante

ansu fati

FC Barcelona a învins duminică pe Levante, în runda a 7-a din La Liga, scor 3-0, momentul culminant al partidei fiind reprezentat de revenirea lui Andu Fati, după mai mult de 10 luni de absență. Acesta și-a serbat revenirea cu un gol marcat în minutele suplimentare de joc, anunță Mediafax.

FC Barcelona a obținut cea de a 3-a victorie a sezonului de La Liga, care adăugate la cele 3 remize, îi plasează pe catalani pe locul 5, cu 12 puncte, dar cu un meci mai puțin disputat.

Primul gol al confruntării cu Levante a fost marcat de Memphis Depay, în minutul 6, din lovitură de pedeapsă, după un fault în careu, al lui Nemanja Radoja (1-0, min. 6)

Luuk de Jong a majorat scorul la 2-0, în minutul 14, reluând din fața porții o pasă primită de la Sergino Dest.

Catalanii au dominat întreaga partidă, Levante reușind să trimită primul șut pe poartă abia în a doua jumătate a reprizei secunde.

În minutul 81, Ansu Fati (18 ani) a revenit în teren, după mai bine de 10 luni de absență, cauzate de o accidentare, el jucând ultima dată în 7 noiembrie 2020, când a fost înlocuit la pauză de Messi.

Considerat urmașul argentinianului, plecat între timp la PSG, Ansu Fati a marcat un gol frumos la revenirea sa, el învingându-l pe Fernandez, cu un șut din afara careului, după o acțiune individuală (3-0, min. 90+1).

Barcelona ocupă locul 5 în clasament, cu 12 puncte, în timp ce Levante ajunge la 15 meciuri fără victorie în La Liga, acumulând totuși 4 puncte, cu care ocupă locul 17.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.