Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ansu Fati şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona. Clauza de eliberare este fixată la un milliard de euro

ansu fati

Tânărul internaţional spaniol Ansu Fati, care va împlini 19 ani pe 31 octombrie, şi-a prelungit contractul cu FC Barcelona până în 2027, a anunţat, miercuri, clubul catalan de fotbal după victoria cu 1-0 în faţa echipei Dinamo Kiev, în Liga Campionilor, informează AFP, citat de agerpres.

"FC Barcelona şi jucătorul Ansu Fati au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului său până pe 30 iunie 2027. Clauza de eliberare este fixată la un milliard de euro", a anunţat Barca într-un comunicat dat publicităţii.

În ciuda vârstei sale, Fati, al cărui contract precedent expira în vara viitoare, a devenit deja unul din idolii de pe Camp Nou. El a preluat tricoul cu numărul 10 lăsat liber de starul argentinian Lionel Messi, plecat la PSG în vară.

Victima unei fracturi la meniscul genunchiului stâng pe 7 noiembrie 2020, cu Betis Sevilla, tânărul internaţional spaniol (4 selecţii) a suferit patru operaţii şi a stat departe de gazon timp de un an.

Pe 26 septembrie, la revenirea sa, Fati a intrat pe teren în min. 81 şi a marcat golul de 3-0 în meciul cu Levante, din etapa a 7-a din La Liga.

Duminica trecută, la prima sa titularizare după accidentare, Fati a marcat un gol în meciul câştigat de catalani cu Valencia (3-1).

Miercuri, în meciul cu Dinamo Kiev, echipa antrenată de Mircea Lucescu, Fati a intrat la pauză, dar nu s-a arătat decisiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.