Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Answear își extinde amprenta: o perspectivă asupra achiziției PRM și Sneakerstudio

Answear.com
Answear.com

Answear.com își extinde în mod sistematic activitățile. Recent, a avut loc un alt pas important în dezvoltarea acestui magazin e-commerce cu cea mai rapidă creștere în modă și lifestyle. Pe 1 iunie, compania a achiziționat Sneakerstudio și PRM. Ce înseamnă? Clienții acestor magazine vor putea alege dintr-o gamă și mai largă de produse unice. Se creează un loc de top pentru fanii cumpărăturilor de sneakers și îmbrăcăminte de ultimă generație, căci pe PRM.com vor găsi modele ale celor mai apreciate mărci!

O achiziție care oferă noi oportunități – Answear.com preia PRM și Sneakerstudio

Începutul lunii iunie 2023 este un moment important pentru iubitorii de streetwear. În acel moment, Sneakerstudio și PRM s-au transformat în https://prm.com/ro. Conceptul magazinului online PRM.com este un răspuns la nevoile comunității urbane, care este interesată de produse de la cele mai populare mărci de sport și streetwear, precum Adidas Originals, Converse sau New Balance, precum și de mărci de nișă, de ex. popular în Asia, dar încă puțin cunoscut în Europa Centrală.

PRM oferă, de asemenea, proiecte create de mărci care au cucerit piața globală în ultimii ani, exemplificată de hainele și accesoriile brandului premium polonez MISBHV. Ești un cunoscător al îmbrăcămintei stradale de lux și ești interesat de mărci precum 1017 ALYX 9SM și A Bathing Ape sau Crocs la modă pe prm.com? Este grozav, pentru că PRM este locul pentru tine!

content-image

Answear.com se extinde și își întărește poziția în mediul online

Crearea platformei PRM.com permite extinderea ariei de activitate a Answear.com și, de asemenea, își întărește poziția față de concurență. Noul concept, care a fost creat datorită combinației dintre Sneakerstudio și PRM, are un potențial mare, întrucât previziunile prevăd o creștere a interesului pentru mărcile premium, iar PRM.com se concentrează în principal pe un astfel de sortiment.

Merită menționat aici că Sneakerstudio, un brand apărut în 2015 în Cracovia, a activat în zona sneakers & modă de stradă. Compania a condus magazine online în Europa Centrală și de Est, dar și-a vândut produsele și pe piețele din Europa de Vest datorită unui site web global.

PRM reprezintă branduri de îmbrăcăminte stradală de lux și modă. Vânzările în acest caz au avut loc prin intermediul unui site web global și al unui butic din Varșovia.

Kamil Bajolek, noul Brand Director al PRM, explică decizia de a încheia această tranzacție: ”Ne unim forțele în misiunea de a crea un loc unic pentru pasionații de streetwear modern cu o ofertă foarte puternică de fashion street high-end. Desigur, colecția de sneakers rămâne elementul cheie, iar noul PRM.com cu siguranță nu va duce lipsă de modele de top și de dorit. Pot garanta că acesta este doar începutul și am început să lucrăm la dezvoltarea în continuare a platformei de achiziții”.

Magazinul Answear.com a făcut acest pas important spre dezvoltarea ofertei sale prin preluarea celor două magazine Sneakerstudio și PRM, care activează pe piața de sneaker și streetwear. Datorită acestor achiziții, Answear.com își poate extinde aria de activitate și are posibilitatea de a ajunge la un grup nou de clienți, în special generația Z și acei clienți care s-au arătat interesați de produse premium și de lux. Colaborarea are rolul de a combina o ofertă unică, bazată pe toate punctele forte ale celor trei mărci, astfel încât să pornească împreună spre o nouă aventură în zona e-commerce.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.