Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șantaj erotic la Vaslui: Și-au șantajat vecina pe care au găsit-o pe un site de filme pentru adulți

santaj

Doi tineri din Vaslui au fost condamnaţi la 4 luni de asistare zilnică, respectiv 2 ani şi 4 luni de închisoare cu suspendare, după ce și-ar fi șantajat o vecină pe care au găsit-o pe un site de filme pentru adulți.

Cei doi tineri, în vârstă de 19 și 21 de ani, ar fi comis faptele la începutul anului 2018, când primul dintre ei a descoperit pe un site de filme pentru adulți un film în care apărea o vecină de a sa, în vârstă atunci de 21 de ani, relatează Ziarul de Iași.

Cei doi tineri au încercat să obţină bani de pe urma clipului explicit, cerându-i protagonistei 2.000 de euro. Pen­tru că era minor, băiatul a apelat la amicul său mai mare să îi dea o copie de bule­tin, pentru a primi banii printr-un serviciu de transfer.

Citește și: Se zdruncină magistratura după cazul Țăndărei! I se solicită să-și facă harakiri

Cei doi nu au apucat însă să se mai bucure de cei 2.000 de euro, pentru că au fost prinşi în flagrant de Poliţie, după ce victima a venit în ţară special pentru a-i da pe mâna oamenilor legii.

Victima a explicat că filmarea data din perioada noiembrie-decembrie 2014, când, din cauza situaţiei financiare, a desfăşurat cu concubinul ei activităţi de video­chat pe un site pe care, teoretic, nu ar fi trebuit să fie stocate imaginile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.