Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ȘANTAJ la președinte: Traian Băsescu vorbește despre situația în care a fost pus Klaus Iohannis pentru a-l numi pe Augustin Lazăr

Inquam Photos / Adriana Neagoe
iohannis gesturi reactii

Ministrul Tudorel Toader a declanșat, miercuri, procedura de revocare din funcție a lui Augustin Lazăr, procuror general al României, ocazie cu care a vorbit despre cele 20 de puncte pe care i le reproșează acestuia. Cea mai gravă pare să fie tocmai prezența, în dosarul de candidatură din 2016 a lui Augustin Lazăr, a unei rezoluții de clasare care îl viza pe Klaus Iohannis, din vremea în care ocupa funcția de primar al Sibiului.

Traian Băsescu a declarat, la România TV, duminică seara, că dacă actul despre care vorbea Tudorel Toader există și a ajuns la Palatul Cotroceni, fie la președinte, fie la Departamentul Juridic, atunci se poate vorbi despre un șantaj la adresa lui Klaus Iohannis.

”Dacă a ajuns la Cotroceni cu semnătura lui Lazăr, înainte de numire, asta poate însemna a șantaj. Și dacă dosarul a rămas la Departamentul Juridic și nu a ajuns la președinte, dacă el există, seamănă a șantaj. Dacă o asemenea hârtie a fost trimisă la Cotroceni, l-aș revoca pe loc. Nu îl văd pe Tudorel Toader ca mincinos.”, a declarat Traian Băsescu.

Citește și: Liviu Dragnea a mărturisit! Care este motivul pentru care a creat Tel Drum .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.