Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șantajat cu funcția de ministru? Cum își va juca Tudorel Toader cartea supraviețuirii la cârma ministerului Justiției / PRESĂ

Inquam Photos/ Octav Ganea
Tudorel Toader

Tudorel Toader este aşteptat să-şi prezinte decizia în privinţa procurorului general. Ministrul a anunţat încă din august că începe evaluarea activităţii lui Augustin Lazăr şi, până acum, a depăşit termenele pe care singur le-a stabilit pentru încheierea procedurii. Potrivit surselor Digi 24, rămânerea lui Tudorel Toader în funcţie depinde de concluzia pe care ar urma să o facă publică astăzi.

Tudorel Toader revine astăzi la ministerul justiţiei, după două zile de concediu. Potrivit agendei de pe site-ul instituţiei, ministrul va intra din nou în concediu mâine şi poimâine.

După ce Rusia a amenințat cu RĂZBOIUL, SUA și NATO fac cea mai mare demonstrație de forță de la încheierea Războiului Rece

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, este așteptat să anunțe, miercuri, la ora 18:00, rezultatul evaluării procurorului general, au precizat. Evaluarea lui Augustin Lazăr a fost demarată pe 25 august.

Dacă Tudorel Toader decide să ceară îndepărtarea din funcţie a lui Augustin Lazăr, preşedintele nu mai poate refuza, potrivit deciziei Curţii Constituţionale prin care a fost obligat să semneze revocarea procurorului şef al DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.