Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antena 3 a prezentat noi ÎNREGISTRĂRI cu Zoltan Teszari, patronul RCS & RDS, și Ioan Bendei / VIDEO

RCS RDS Teszari

Dezvăluirile fără precedent începute de Mihai Gâdea continuă. După înregistrările explozive în care comisarul șef și șeful Direcției Generale Anticorupție primeau foloase necuvenite chiar în sediul DNA de la directorul RCS&RDS, duminică seară Mihai Gâdea și Mircea Badea au difuzat noi înregistrări interesante. Aflăm că Ioan Bendei vorbea pe un telefon secret cu acordul procurorilor DNA pentru a nu putea fi interceptat și de asemenea că demnitari ai statului român primeau ”atenții” de la RDS&RCS.

Ce alte foloase împărțea sistemului șeful trustului oligarhului. Ce sume fabuloase de bani a plasat consorțiul familiei prezidențiale.

Citește și: Asta trebuie să faci dacă vrei să trăiești mult: Regulile de respectat

Ce conversații se purtau pe "telefonul negru".

Procurorii au omis să cuprindă aceste înregistrări în dosarul pe care l-au trimis în instanță, însă, trustul Intact a făcut cerere la instanță și cererea a fost aprobată pentru a avea acces la aproape toate înregistrările care s-au făcut în dosar.

După episodul în care un comisar de rang înalt, ce făcea acte în acest dosar, primea foloase necuvenite în sediul DNA, după discuția halucinantă dintre șeful DGA și fostul administrator RCS&RDS, Ioan Bendei, lista dezvăluirilor crește.

Citește și: Ucrainenii fac mișto de ruși după incidentul cu oile românești care au scufundat o navă rusească de război / VIDEO

Mihai Gâdea a prezentat în ediția de joi a emisiunii ”Sinteza zilei” discuția pe care o are Ioan Bendei cu patronul RCS&RDS și care arată în mod cert o anumită direcție și presiune pe care Zoltan Teszari o punea asupra lui Bendei.

Există în acest moment o serie întreagă de dovezi privind fabricarea dosarului împotriva trustului Intact. Iată un rezumat al dezvăluirilor halucinante făcute de Antena 3 în această perioadă.

Citește și: STUDIU Simpla atingere a unor obiecte contaminate cu fum de țigară e DĂUNĂTOARE pentru copii

Ce este deosebit de important în înțelegerea acestor fapte este modul în care DNA încearcă să mușamalizeze a doua oară. După momentul în care lucrurile sunt cât se poate de clare că ofiţerul de poliţie judiciară al DNA ,Teo Iordăchiţă, pentru care Ioan Bendei, unul dintre directorii RCS-RDS, ar fi solicitat telefoane, a primit foloase necuvenite, DNA a dat niște comunicate fără spectacolul cu care eram obișnuiți în cazul altor acuzați.

Lista demitarilor din pachetul cu atenții RCS&RDS

O nouă înregistrare din dosarul RCS&RDS scoate la iveală elementele unei posibile șpăgi date unor persoane cu funcție de autoritate publică. O generoasă listă de beneficiari care trebuie sp fie serviți personal și nu prin intermediari.

Citește și: De la Facebook pornesc majoritatea INFIDELITĂȚILOR: Cu cine își ÎNȘALĂ oamenii partenerii

Astfel, pe 23 aprilie 2013 administratorul Ioan Bendei își sună soția și, alături de un anume Gigi, încep să inventarieze persoanele la care au ajuns deja foloasele și pe cele care urmează să fie contactate.

Numele de pe această listă au rezonanță publică - unele dețin sau au deținut funcții importante. Fostul mininistru PSD, Constantin Niță, fostul ministru de finanțe PDL, Gheorghe Ialomițianu, fostul deputat Ioan Diniță, președintele Camerei de Comerț și Industrie din Brașov, Nicolae Țucunel.

Citește și: Prima țară din lume unde DEȚINEREA DE ANIMALE SĂLBATICE e INTERZISĂ

''Atențiile'' de la Ioan Bendei nu pot fi duse decât personal, unele duse chiar până acasă de destinatar, pentru alții făcându-se drumul până la București. Comisionarul trebuie recunoscut de către cei care preiau atențiile. O arată fragmentul legat de depunerea atenției la cabinetului primarului George Scripcaru.

În plus, sunt atât de prețioase încât Ioan Bendei se interesează personal de fiecare livrare în parte.

Citește și: Justin Bieber și-a vândut Ferrariul: A obținut o sumă fabuloasă – VIDEO

NUCLEARA: BENDEI VORBEA CU PROCURORII DE PE UN TELEFON SECRET

Probe ascunse de ochii judecătorilor, transcrieri trunchiate, luări și dări de mită chiar în sediul DNA, un suspect devenit denunțător care primește instrucțiuni de la procurori cum să-și provoace victima denunțului astfel încât să se poată construi o acuzație de șantaj și ofițeri de poliție judiciară care călătoresc în mașină cu denunțătorul cablat pentru ca acesta din urmă să fie controlat cât mai bine.

Ca și cum acestea nu ar fi fost suficiente, o advărată nucleară ajunge acum pe masa judecătorilor la pachet cu probele noi acceptate, probe pe care procurorii le-au ascuns.

Citește și: Asta e cea mai PUTERNICĂ locomotivă din lume: La ce temperatură a fost testată

Admnistratorul RCS&RDS vorbește cu procurorii la cererea acestora pe un telefon secret prin care să comunice doar cu aceștia fără să fie monitorizat, fără ca aceste convorbiri să fie transcrise la dosarul cauzei.

Prima referire despre acest telefon apare chiar după prima vizită a lui Bendei la DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.