Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANTENA 3: Probleme cu ANAF, dar audiențe record/ FOTO

www.todayszaman.com
rating tv

Jurnaliștii de la Antena Group au probleme cu ANAF-ul, dar ”plimbarea/întâlnire” vedetelor trustului din Piața Constituției a adus audiențe record pentru Antena 3, televiziune de știri a Antena Group și vârful de lance al trustului.

Antena 3 a fost lider de piata in raport cu toate televiziunile din Romania, comerciale sau de stiri. Concurentii directi, Romania tv, B1, Realitatea si Digi practic nu au contat. Acest trend va continua mult timp de acum incolo cata vreme Antena 3 este supusa unor abuzuri fara precedent in democratia ultimilor 25 de ani.

Intre 15,00 si 17,50, audientele au fost uriase. Minutul de aur a fost la ora 16,44 cu cifre incredibile : 27,0 share si 10,8 rating ! Acestea sunt cifre specifice meciurilor echipei nationale de fotbal.

content-image

”Dimensiunea fara precedent pentru audienta Antena 3 confera publicului, institutiilor si oricarei persoane interesate adevarata amploare a sustinerii cauzei Antena 3 in raport cu abuzurile ANAF si ale Guvernului.

Sper ca decidentii institutionali sunt pe receptie si proceseaza aceste cifre asa cum se cuvine.”, susține Radu Tudor, realizatorul Emisiunii Punctul de Întâlnire de la Antena 3 pe blogul personal.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.