Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anthony Bourdain e nominalizat postum la Emmy Awards pentru 'Parts Unknown'

www.thewrap.com
anthony bourdain

Realizatorul de televiziune şi scriitorul Anthony Bourdain a fost nominalizat postum la premiile Primetime Emmy pentru serialul său „Parts Unknown” produs de CNN (news.ro).

Celebrul chef care a murit pe 8 iunie în Franţa, la vârsta de 61 de ani, a fost nominalizat la categoria „Best informarional series or special”. El a fost gazda programului TV, dar şi producătorul executiv al acestui serial.

În total, „Parts Unknown” a primit 6 nominalizări la Emmy.

„Parts Unknown” a avut premiera pe 14 aprilie 2013. Serialul l-a avut în centru pe Bourdain, călătorind prin lume.

La începutul lunii iunie, el lucra pentru un nou episod, în regiunea Alsacia. Poliţia a decis că a fost vorba despre o sinucidere prin spânzurare.

Anthony Bourdain, care a crescut în New Jersey şi a gătit în mai multe restaurante din New York, a devenit celebru graţie volumului său de memorii „Kitchen Confidential”, apărut în 2000. Mereu deschis privind perioada în care a fost dependent de droguri, Bourdain a explorat, prin cărţile şi show-urile sale TV, condiţia umană şi a ajutat publicul să îşi schimbe mentalitatea despre mâncare şi călătorii.

Împreună cu Ottavia Busia, de care s-a despărţit amiabil în 2016, a avut o fiică. Timp de doi ani, el a avut o relaţie cu actriţa Asia Argento, una dintre figurile principale din scandalul care îl are în centru pe Harvey Weinstein. La rândul său, Anthony Bourdain a fost un susţinător al mişcărilor #MeToo şi #TimesUp.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.