Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anthony Fauci schimbă macazul: Confirmă că a fost contactat de echipa de tranziţie a lui Joe Biden

www.gettyimages.com
anthony fauci

Anthony Fauci, principalul responsabilul al administraţiei americane pentru lupta împotriva coronavirusului, a avut în cele din urmă discuţii cu echipa de tranziţie a preşedintelui ales Joe Biden, ceea ce oferă speranţe că tranziţia în privinţa chestiunilor legate de combaterea pandemiei va fi lină, relatează DPA.

Fauci a confirmat miercuri într-un interviu că a luat contact cu Ron Klain, viitorul şef de cabinet al lui Biden, scrie agerpres.ro.

Citește și: Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicușor Dan și Ludovic Orban: Ceea ce au făcut se numește escrocarea cetățenilor

"Nu am avut o discuţie cu adevărat substanţială despre detaliile practice ale lucrurilor", a spus însă Fauci.

El a mai declarat că va accepta "cu siguranţă" să se ocupe de grupul operativ privind coronavirusul în viitoarea administraţie de la Casa Albă condusă de Biden. Cu o seară în urmă, Biden a afirmat la modul general că echipa sa a fost în contact cu Fauci.

Citește și: Alina Gorghiu a reacționat după atacul PSD la adresa președintelui: Minciuni ordinare, calomnii și dezinformare. Asta e rețeta PSD de 30 de ani

Unul dintre marile planuri din 2021 va fi vaccinarea. Numărul de cazuri zilnice creşte de asemenea în SUA, cu un bilanţ record de spitalizări.

Preşedintele în exerciţiu Donald Trump şi-a dat acordul în această săptămână ca administraţia federală să înceapă tranziţia către administraţia Biden, chiar dacă neagă în continuare că a pierdut alegerile, iar echipa sa juridică luptă să răstoarne rezultatele în instanţe.

Citește și: Coordonatorul campaniei de vaccinare face noi precizări! Cum funcționează vaccinul anti-COVID după ce a fost inoculat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.