Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anthony Fauci (81 de ani), vaccinat de două ori, a fost testat pozitiv la Covid: ascultă recomandările medicilor și așteaptă să revină la muncă

smartradio.ro
Anthony Fauci

Dr. Anthony Fauci, care a fost cel care a condus răspunsul american la pandemie, a fost testat pozitiv la coronavirus.

Fauci, în vârstă de 81 de ani, care este complet vaccinat și a primit două vaccinuri de rapel, a prezentat simptome ușoare de COVID-19, potrivit unei declarații de miercuri a National Institutes of Health, relatează presa americană.

Fauci nu a fost recent în contact apropiat cu președintele Joe Biden sau cu alți oficiali guvernamentali de rang înalt. El a fost testat pozitiv la un test rapid de antigen și urmează liniile directoare în materie de sănătate publică, dar și sfatul medicului său. El se va întoarce la muncă  atunci când testul va fi negativ, potrivit comunicatului.

Fauci este consilierul medical principal al lui Biden și director al Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase. El a fost un membru important al grupului de lucru pentru coronavirus de la Casa Albă sub fostul președinte Donald Trump.

La începutul acestei săptămâni, secretarul american al Sănătății, Xavier Becerra, a fost testat pozitiv pentru virus. A fost a doua oară când Becerra a prezentat simptome și a fost testat pozitiv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.