Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anthony Joshua nu intenţionează să se retragă în cazul unui nou eşec în faţa lui Oleksandr Usik

www.agerpres.ro
Anthony Joshua Joseph Parker
La 32 de ani, Joshua speră să-şi recupereze cele trei centuri de campion mondial pe care le-a pierdut în septembrie 2021 în faţa lui Usik, învingător la puncte în ultimul lor meci, care a avut loc la Londra.

După acea înfrângere, experţii au estimat că Anthony Joshua ar putea agăţa mănuşile în cui, însă britanicul a ţinut să pună lucrurile la punct. "Nu am pierdut în faţa unui pugilist oarecare. Este o nebunie să gândească cineva că ar trebui să mă retrag. Vreau să rămân în competiţie. Iubesc acest lucru. Este solicitant, dar îmi plac provocările", a declarat britanicul, campion olimpic la categoria grea, ca amator, în 2012 la Londra.

Joshua, care rămâne unul dintre cei mai buni boxeri din lume, a fost mai puţin strălucitor în ultimii ani, mai ales după înfrângerea surprinzătoare suferită în 2019 în faţa americanului de origine mexicană Andy Ruiz Jr. El şi-a luat revanşa câteva luni mai târziu şi cu siguranţă va dori să facă acelaşi lucru împotriva lui Oleksandr Usik.

Ucraineanul, în vârstă de 35 de ani, a cucerit centurile cu diamante ale versiunilor IBF, WBA şi WBO anul trecut în septembrie 2021, învingându-l la puncte, în unanimitate, pe deţinătorul acestora, Anthony Joshua, care a cerut imediat revanşa.

Câştigătorul acestei confruntări l-ar putea înfrunta ulterior pe britanicul Tyson Fury, campionul mondial WBC, într-un meci de unificare a titlurilor mondiale la categoria grea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.