Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anthony Martial e pe picior de plecare de la Manchester United - Ole Gunnar Solskjaer nu-l mai vrea la echipă

Sky Sports
Ole Gunnar Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer (46 de ani) vrea să facă modificări în echipa celor de la Manchester United, după ce aceştia au ratat calificarea în grupele Champions League, cu o etapă înainte de finalul sezonului din Premier League. Antrenorul norvegian vrea să renunţe la Anthony Martial (23 de ani) potrivit mediafax.

Solskjaer este nemulţmit de felul în care francezul se prezintă la meciuri şi la antrenamentele echipei, fapt semnalat şi de fostul antrenor al lui Manchester United, Jose Mourinho, scrie Irish Mirror. Avantajul lui Martial este că unul dintre patronii clubului, Joel Glazer, îl apreciază foarte mult şi îl vede ca fiind ”noul Pele”, astfel că, cel mai probabil, mijlocaşul va continua şi în sezonul viitor pe Old Trafford.

Martial a fost junior la Olympique Lyon, fiind cumpărat de AS Monaco în 2013, pentru cinci milioane de euro. Manchester United l-a transferat în 2015, pentru impresionanta sumă de 60 de milioane de euro.

12 goluri şi trei pase decisive în 38 de partide sunt cifrele lui Martial în acest sezon pentru cei de la Manchester United.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.