Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antidrogul `calcă în picioare` drogații și dealerii - Aproape 500 de percheziții în ultimele zile și aproape 10 kg de droguri capturate

droguri

Poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, împreună cu procurorii DIICOT., au efectuat, în perioada 15-28 septembrie, 85 de acţiuni operative (dintre care 39 de amploare), pentru destructurarea grupurilor infracţionale specializate în trafic de persoane, criminalitate informatică, trafic şi consum ilicit de droguri şi spălare de bani, potrivit news.ro.

„În cadrul acestora, au fost efectuate 485 de percheziţii domiciliare, fiind derulate activităţi investigative pentru probarea activităţii infracţionale a 310 persoane. Au fost emise 155 de ordonanţe de reţinere, 59 de mandate de arestare preventivă şi un mandat de arest la domiciliu. De asemenea, faţă de 61 de persoane, a fost luată măsura controlului judiciar”, arată comunicatul de presă al Poliţiei Române.

Sursa citată mai arată că, în urma activităţilor, au fost indisponibilizate 8 arme de foc şi muniţia aferentă (81 de bucăţi), 3 autovehicule, 320 de grame de bijuterii din aur, 18,070 kilograme de canabis, 748 de doze de canabis, 72 de doze de cocaină, 74 de doze de alte droguri, 21 de plante şi peste 2,3 kilograme de alte fragmente vegetale.

De asemenea, au fost descoperite şi ridicate 1,2 kilograme rezină de canabis, 70 de grame de cocaină, peste 7,6 kilograme de alte tipuri de droguri, 4.299 de diverse comprimate, 83 de grindere, 56 de cântare de precizie, 289 de telefoane mobile, 32 de cartele SIM, 19 sisteme  PC/laptopuri, 29 de medii de stocare, 275.618 lei, 38.000 de euro, 15.630 de dolari şi un card bancar.

În cadrul acţiunilor, alături de poliţiştii din cadrul structurilor de combatere a criminalităţii organizate, au participat luptătorii Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, precum şi jandarmi, mai indică sursa menţionată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.