Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antoine Griezmann a fost dezamăgit la sfârșitul galei: 'Ce trebuie să fac pentru a câștigat Balonul de Aur? Este o întrebare bună'

www.espnfc.com
Antoine Griezmann

Atacantul lui Atletico Madrid, Antoine Griezmann, a fost declarat al treilea cel mai bun fotbalist din lume, însă jucătorul francez a fost dezamăgit la sfârșitul galei. Încă de la începutul serii, Griezmann a început un "conflict" cu cei care decid câștigătorul celui mai râvnit trofeu indiviual, scrie Mediafax.

"Sunt în țara mea așa că este o plăcere că mă aflu aici. Este o seară foarte frumoasă și vreau să mă bucur de ea. Așteptăm să vedem voturile, este normal să fiu aici și este păcăt că nu au venit toți (n.red. - Messi, Cristiano Ronaldo nu au participat la decernarea premiului Balonul de Aur), însă pentru mine este important.

Citește și:

Ar fi păcat să nu câștige un francez, dar poate Liga Campionilor este mai importantă decât un Mondial, vom vedea", au fost declarațiile pline de ironie ale lui Griezmann, la sosirea la Gran Palais din Paris.

La plecare, atacantul francez a fost și mai supărat, iar în fața jurnaliștilor spanioli, care îl așteptau pentru o reacție, a fost ironic: "Ce trebuie să fac pentru a câștigat Balonul de Aur? Este o întrebare bună".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.