Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antoine Griezmann, pe urmele lui Karim Benzema şi N'Golo Kanté. Francezul ar putea ajunge în Arabia Saudită

Antoine Griezmann

După plecările lui Karim Benzema şi N'Golo Kanté în Arabia Saudită, regatul ar fi pus ochii pe Antoine Griezmann. Campionul mondial din 2018 ar putea astfel să se reîntâlnească cu vechi cunoştinţe, conform news.ro.

Potrivit FootMercato , reprezentanţii lui Antoine Griezmann s-au întâlnit cu oficialii saudiţi la Londra în urmă cu câteva zile. Clubul Al-Nassr ar fi încercat să pună mâna pe atacantul francez, care are o clauză de reziliere de 25 de milioane de euro.

Atlético Madrid nu ar fi împotriva plecării numărului 8 pentru a aduce rapid bani şi, mai ales, pentru a elibera un salariu important. Francezul se simte ca acasă în capitala Spaniei şi a vorbit mereu despre visul său de a juca în Statele Unite şi în MLS.

În cazul în care Antoine Griezmann ar semna cu Al-Nassr, el nu s-ar reuni cu compatrioţii şi colegii săi de la echipa naţională. Karim Benzema şi N'Golo Kanté joacă pentru Al-Ittihad. Pe de altă parte, fostul jucător al Barcelonei ar putea forma cu Cristiano Ronaldo şi Hakim Ziyech o linie de atac care ar face să viseze multe cluburi europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.