Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anton Petrea, după victoria cu Gaz Metan: Mă bucur că nu am primit gol şi am câştigat. Suntem cu presiune la fiecare joc, sper să o ţinem tot aşa

Facebook
anton petrea

Tehnicianul Anton Petrea a declarat, sâmbătă seară, că se bucură că formaţia FCSB nu a primit gol şi a câştigat meciul cu Gaz Metan Mediaş. El crede că echipa trebuie să câştige pentru a reuşi să ajungă CFR Cluj, arată News.ro.

"Mă bucur că nu am primit gol şi am câştigat. Suntem cu presiune la fiecare joc, sper să o ţinem tot aşa. Avem un lot cu jucători valoroşi, care îşi pot face simţită prezenţa când intră pe teren. Mai avem de jucat, e greu pentru că CFR câştigă, vom vedea ce va fi după acestea două etape. Urmează două meciuri foarte grele, cu Rapid şi Sepsi. Cu Rapid e un derbi, sper să fie un meci frumos", a declarat Petrea la televiziunile care transmit meciurile din Liga 1.

Formaţia FCSB continuă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj şi a reuşit o victorie în deplasare, scor 1-0, cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a IX-a din Liga 1 Casa Pariurilor.

Darius Olaru a marcat pentru FCSB în minutul 59.

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 48 de puncte, urmată pe podium de FCSB – 43 de puncte şi FC Voluntari – 33 de puncte. FC Rapid ocupă poziţia a patra, cu 31 de puncte, iar Universitatea Craiova este pe 5, cu 30 de puncte. Gaz Metan Mediaş ocupă locul 12, cu 19 puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.