Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anton Petrea FCSB: Şansele la titlu s-au redus, va fi greu să recuperăm punctele în play-off

Antena 3
Anton Petrea

Antrenorul echipei FCSB, Anton Petrea, a afirmat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că şansele formaţiei sale de a câştiga titlul de campioană în acest sezon s-au redus după rezultatele din ultimele două etape şi că diferenţa de puncte faţă de CFR Cluj va fi mai greu de recuperat în play-off-ul Ligii I de fotbal.

"După ultimele două etape am acumulat doar un punct şi trebuie să ne trezim dacă vrem să mai sperăm la locul întâi. Sper să fi remediat ceva. Trebuie să schimbăm în primul rând atitudinea când vom intra pe teren şi să considerăm că vom avea un meci foarte greu şi să îl tratăm ca atare. S-au pierdut ceva puncte, şansele noastre s-au redus, trebuie să fim realişti. Vom vedea ce reuşim să facem în aceste ultime două meciuri din sezonul regular, dacă vom reuşi să mai micşorăm distanţa de puncte faţă de cei de pe primul loc. Dacă nu, ne va fi foarte greu în play-off să recuperăm. Atâta timp cât avem şanse matematice, toată lumea crede şi trebuie să creadă până la capăt", a afirmat Petrea.

Tehnicianul a dezminţit discuţiile legate de o posibilă demitere a sa şi consideră că se uită prea repede seria de jocuri fără înfrângere pe care FCSB a avut-o.

"Nu am vorbit despre plecarea mea. Atâta timp cât sunt aici, mă gândesc doar la ceea ce am de făcut. Nu am discutat absolut nimic cu nimeni în privinţa viitorului meu la echipa. Mă concentrez doar la ceea ce avem de făcut. Eu am contract până la finalul sezonului, rămâne de văzut dacă voi rămâne sau nu. Nu ştiu de ce se vorbeşte după un meci pierdut despre aşa ceva. Momentul acesta este destul de dificil din punctul meu de vedere şi sper să trecem cât mai repede. S-a mărit distanţa de puncte, dar dacă o luăm strict pe rezultate, a fost o serie destul de lungă fără înfrângere, şi asta văd că se uită foarte repede. În antrenamente jucătorii nu dau impresia că nu dau sută la sută, dar în timpul jocului am mai observat o anumită autosuficienţă din partea lor, care probabil vine din mentalitatea noastră", a mai spus Petrea.

Referitor la partida cu FC Argeş, din cadrul etapei a 29-a a Ligii I, Petrea a spus că adversarul îşi doreşte accederea în play-off şi că din acest punct de vedere va fi o deplasare dificilă

"Ne aşteaptă o deplasare complicată, un joc greu, dată fiind starea terenului de acolo. Dar noi trebuie să ne revenim, pentru că am avut un joc mai puţin bun şi un rezultat nefavorabil etapa trecută. Am discutat cu echipa ce nu a funcţionat, ce nu a mers. Să sperăm că la jocul de mâine seară lucrurile vor sta altfel şi vom reuşi să câştigăm. Întâlnim un adversar care îşi doreşte să ajungă în play-off, cu şanse reale, şi cred că şi din acest motiv vom avea o partidă foarte grea. Nu ne este teamă de FC Argeş, dar trebuie să tratăm meciul foarte serios, pentru că întâlnim un adversar care îşi doreşte să ajungă în play-off şi ambiţia lor va fi una foarte mare. Trebuie să avem o atitudine corectă faţă de acest joc şi să fim hotărât să câştigăm", a completat Anton Petrea.

Partida FC Argeş - FSCB, din cadrul etapei a 29- a a Ligii I, se va disputa joi, de la ora 21:00, la Piteşti, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.