Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anton Pisaroglu, analist politic: Tanczos și Novak trebuie să demisioneze! Nu există Ținutul Secuiesc! Nu există imnul Ținutului Secuiesc!

Anton Pisaroglu

Într-o postare pe Facebook analistul politic și vicepreședintele Federației Române de Rugby, Anton Pisaroglu, arată faptul că lucrurile au stat mult mai grav decât a fost prezentat public la echipa națională de hochei și că problemele cu substrat etnic trenează de foarte mult timp.

“Aspecte din ce în ce mai îngrijorătoare ies la iveală în legătură cu situația de la meciul de hochei România – Ungaria.

În anul 2012, singurul sportiv român component al naționalei de hochei under 16 a fost umilit și bătut în vestiare de coechipierii săi maghiari după un meci chiar de ziua națională a României, pentru că le-a atras atenția acestora că sunt și ei români.

Simt revoltă și indignare când mă gândesc la acel tânăr care a fost persecutat în țara sa pentru că este ROMÂN, sub ochii antrenorului, staff-ului echipei. Cât de singur trebuie să se fi simțit și cât de dezamăgit! Faptele au avut loc pe timpul în care președinte al Federației de hochei era actualul ministru Tanczos Barna, în treacăt fie spus, prezent la manifestarea sportivă în care România a fost dezonorată, fără să aibă vreo reparatorie intervenție corectă, demnă de un ministru.

Toate acestea au putut să se întâmple pentru că oamenii politici din PSD și PNL au făcut alianțe de conjunctură, au dat dovadă de lipsă de verticalitate și  de bărbăție politică, lăsând UDMR să își urmărească agenda autonomiei.

Eduard Novak și Tanczos Barna trebuie să demisioneze!

Nu există Ținutul Secuiesc! Nu există „Imnul Ținutului Secuiesc”!

„România este stat național, suveran și independent, unitar și indivizibil” – art. 1, Constituția României.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.