Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anton Pisaroglu: Eduard Novak își arată din nou disprețul pentru simbolurile naționale românești DEMISIA!

Anton Pisaroglu

”Eduard Novak își arată din nou disprețul pentru simbolurile naționale românești”, susține într-o postare pe Facebook analistul politic și vicepreședintele Federației Române de Rugby, Anton Pisaroglu. El comentează dur prestația ministrului atunci când prezent într-o emisiune TV nu a știut versurile Imnului Național al României.

”DEMISIA!

Împărtășesc reacția de stupefacție a jurnalistului Dan Bucura care a fost cel ce a relevat, în direct, faptul că ministrul Eduard Novak nu cunoaște imnul României.

Reacția domnului ministru, de a râde într-un mod pe care personal îl socotesc sfidător, confirmă un fapt observat la demnitarii din UDMR și în alte ocazii, poate nu atât de pregnant însă: nu respectă românii și statul român.

Poate această împrejurare revoltătoare ne conduce către o discuție publică referitoare la ceea ce ar trebui să reprezinte, de fapt, un politician și un demnitar al statului român. Să realizăm un arhetip, un portret-robot al celui care merită învestit cu voturi și cu demnități publice.

Nu ne mai putem prezenta în fața electoratului cu oricine. Nu mai pot ocupa funcții plătite din bani publici persoane care nu au valori românești și nu reprezintă cu onoare statul român.

Domnul ministru Novak este lipsit de orice urmă de rușine, de bărbăție și de onoare! Copiii cunosc imnul național începând de la 3-4 ani! Sfidarea de care a dat dovadă, într-un crescendo care a ajuns până la dezonorarea imnului național în direct, arată faptul că există trădători la cel mai înalt nivel.

Mărturie stă faptul că, la scurt timp după emisiune, a făcut o postare, pe care a șters-o la scurt timp, prin care spunea că nu va ceda presiunilor, întrucât are o “misiune de îndeplinit“.

În aceeași notă de șoc, amintesc faptul că portarul naționalei României de hochei, Toke Zoltan, a jucat la Campionatul Mondial cu așa-zisul steag al Ținutului Secuiesc pe cască. Dovedindu-ne că știe bine regulamentul Campionatului Mondial în referire la intonarea imnurilor, ministrul Novak era pe deplin conștient că inscripționarea echipamentului sportiv cu un steag al unui teritoriu inexistent e nepermisă. Și ministrul Tanczos Barna era în tribune.

Deja doi miniștri girează fățiș existența unui teritoriu autonom în inima țării noastre!!!

Într-o altă postare, pe care probabil o va șterge curând, Eduard Novak califică drept “penibil“ că a fost pus de jurnalistul Dan Bucura să recite, ca un copil, imnul național.

Deplâng la nivel uman pustietatea sufletului care nu a simțit emoția înălțătoare pe care o dă combinația dintre candoare și patriotism.

Compromisul politic la care se pretează PSD și PNL în aceste momente susțin și girează trădarea de țară. Premierul nu le-a cerut celor doi demnitari demisiile până la această oră.

Chiar trebuie lăsați să își îndeplinească misiunea?

Trădătorii trebuie să plece!

Românii merită un guvern de patrioți!

Demisia miniștrilor Novak și Barna!

RUȘINE!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.