Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anton Pisaroglu, vicepreședintele CARA: Proiectul `Make it in Romania`, instrument esențial pentru promovarea investițiilor americane în România

stiripesurse.ro
Anton Toni Pisaroglu

Consultantul politic Anton Pisaroglu, ales de curând vicepreședintele Consiliului de Afaceri Româno-American (CARA), subliniază că investițiile americane în România sunt pe un trend ascendent, iar relațiile politice foarte bune dintre SUA și România constituie o bază excelentă pentru noi proiecte economice comune.

„Scopul central al Consiliului de Afaceri Româno-American este să promoveze colaborarea economică româno-americană, iar proiectul nostru central în acest sens este „Make it in Romania”, adresat marilor companii americane interesate de noi oportunități de afaceri pe piața internațională”, a declarat Pisaroglu.

Vicepreședintele CARA consideră că România poate profita de una dintre recentele tendințe din mediul de business american și anume relocarea unor afaceri americane din Asia în Europa. „În contextul epidemiei de COVID-19, dar și al altor riscuri globale, diverse companii americane optează pentru a-și muta o parte dintre afacerile lor în regiuni mai sigure din punct de vedere politic și strategic. Prin urmare, România e excelent poziționată pentru a atrage investiții americane”, consideră Anton Pisaroglu.

Consiliul de Afaceri Româno-American este o organizație non-guvernamentală, creată de un grup de antreprenori și investitori americani, care și-a propus să consolideze relațiile de afaceri dintre Statele Unite ale Americii și România și să promoveze țara noastră în SUA. Președintele CARA este Ștefan Minovici, liderul unei firme de consultanță de pe Wall Street, care are drept clienți importante companii private și agenții guvernamentale americane. CARA a reușit să obțină sprijinul mai multor politicieni americani de top, printre ei aflându-se senatorii Bob Menendez și Marco Rubio și congresmenii Michael R. Turner și Dan Lipinsky.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.