Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonescu, comparat cu Take Ionescu. Lider PNL: "Vede România peste 20 de ani"

take

"Pentru prima data dupa 20 de ani, PNL are un conducator cu viziune, adica vede, ca si Take Ionescu, România peste 20 sau 30 de ani. Sa vii acum si sa vorbesti de o schimbare a conducatorului vizionar, nu numai ca mi se pare ipocrita, ci nelalocul ei aceasta idee. E clar. Categoric eu sustin ca Crin Antonescu trebuie sa ramâna în functie. Nici nu se poate altfel, mai ales ca a primit un mandat cert pentru a negocia cu Victor Ponta din partea Biroului Permanent National. Probabil ca astazi (marti -n.r.) acesta va fi întarit, eu cred ca asta o sa se întâmple", a declarat, pentru mediafax.ro, liderul PNL Bistrita-Nasaud.

În ceea ce priveste situatia din USL, Dolha a spus ca acest proiect trebuie pastrat pâna în 2016, cel putin, dar "nu oricum", ci prin respectarea "contractului cu România".

"Este proiectul nostru comun, si al liberalilor, si al social-democratilor, pâna cel putin în 2016. Asa ca eu cred cu tarie ca USL trebuie sa-si continue parcursul ei, mersul ei, pâna în 2016, dar nu oricum. Proiectul pe care noi l-am scris în 2012, contractul acela cu România, trebuie respectat. Trebuie sa ne întoarcem în timp, sa vedem care este, care sunt clauzele si doar sa-l respectam. Atâta tot. Nu trebuie sa facem altceva. Nu trebuie sa cerem mai mult nici noi, liberalii, nici partenerii nostri social-democrati. Trebuie doar fiecare în parte sa vedem ce s-a negociat acolo, ce s-a scris acolo", a mai afirmat Dolha.

Liderul PNL Bistrita-Nasaud a adaugat ca USL a pornit de la "prietenia între Crin Antonescu si Victor Ponta", care ar trebui "revigorata".

"Ce-mi doresc eu cel mai mult este ca prietenia, colegialitatea, parteneriatul între ei doi sa fie revigorat pentru ca de aici pleaca totul, de la încrederea unuia în celalalt", a spus el.

Întrebat cum ar putea fi revigorata aceasta relatie, el a spus: "Bazându-ne numai pe corectitudine fiindca orice prietenie se bazeaza pe corectitudine. Când celalalt vrea mai mult, se strica ceva, se subrezeste. Ca sa fii prieten trebuie sa fii un partener corect. Daca acestea sunt principiile care ne mâna în aceasta guvernare, atunci o ducem mai departe cu certitudine".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.