Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonescu îl DESFIINȚEAZĂ pe Tăriceanu, atac și la Iohannis: 'E un asistat social'

Crin Antonescu

Crin Antonescu s-a dezlănțuit la Realitatea TV, la emisiunea realizată de Rareș Bogdan, ”Jocuri de putere”. Fostul președinte PNL l-a desființat pe fostul său șef, Călin Popescu Tăriceanu, dar l-a atacat și pe un alt președinte al PNL, Klaus Iohannis. Despre Tăriceanu, Antonescu a spus că e ”asistat social al PSD”, în timp ce președintelui României, Iohannis, i-a punctat gafele din ultima perioadă. ”A jucat șeptic în loc de bridge.”, a spus Antonescu despre urmașul său în fruntea PNL.

”Klaus Iohannis a făcut cel puțin două greșeli: prima, de 1 Decembrie. Nu cred că am eu o părere mai bună despre Tăriceanu decât are Iohannis. El e președintele Senatului, e al doilea om în stat. Celălalt, domnul Dragnea, e președintele celui mai mare partid din țară. Nu poți să nu-i chemi, l-au costat electoral. Dacă vrei să joci, e bine să joci mai măricel, un bridge, nu un șeptic. Dacă vrei să faci o majoritate, fă-o înainte de vot, nu după. El l-a chemat pe un biet asistat, Tăriceanu e asistatul social al PSD-ului. Te expui unei crize de imagine. Ăsta e rezultatul.

Citește și: Moise Guran e acuzat de PLAGIAT: Ce ar fi făcut fostul jurnalist

Domnul Tăriceanu poate să urce sau să coboare, dar nu are locomoție proprie. El e urcat sau coborât. În partidul lui Tăriceanu sunt oameni de bună calitate care au fost alungați din PNL. Anumite părți din discursul lui Tăriceanu sunt corecte.

Singurul jucător e Klaus Iohannis. Dacă nu joacă bine, domnul Dragnea va acapara o parte foarte mare.”, a spus Antonescu la Realitatea TV.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.