Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video / Antonie Solomon: 'PER este o buturugă mică care intră în orice sobă. Soba e PSD'

Facebook
Antonie Solomon

Fostul primar PSD al Craiovei, Antonie Solomon, a declarat joi, la conferința de alegeri a PSD Dolj, că partidul la care activează în prezent, Partidul Ecologist Român (PER), este „o buturugă mică” în politică, dar care „intră în orice sobă” și pentru PER soba este PSD.

Solomon a luat cuvântul în deschiderea conferinței PSD Dolj, el fiind prezentat drept un „prieten de nădejde” de către liderul județean social-democrat, Claudiu Manda. Acesta a spus că PSD și PER au o majoritate puternică în administrația publică din județ. Fostul edil craiovean a întors laudele și a felicitat PSD pentru că este „o organizație extrem de solidă”.

El a considerat că la alegerile europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale din 2014, în Dolj PSD „va merge pe 70% în alegeri, așa simt eu”.

Solomon a adăugat că este un politician care a făcut „politică de giratoriu, m-am cam plimbat în stânga și în dreapta”, pentru ca acum să fie liderul local PER, un partid care este o „buturugă mică”.

„Suntem o buturuga mică. Buturuga mică intră în orice sobă, soba e PSD”, a adăugat acesta.

Antonie Solomon a fost primar PSD în Craiova în 2004-2008. În 2008 a trecut la PDL, după care s-a mutat la UNPR și apoi la PPDD, pe listele căruia a obținut un mandat de senator în 2012. În 2019, Solomon s-a înscris în Pro România, iar în 2020 a candidat din partea PER la primăria Craiovei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.