Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antonio Carlos Ortega este noul antrenor al echipei de handbal masculin FC Barcelona

Federatia Romana de Handbal
handbal

Antonio Carlos Ortega este noul antrenor al echipei de handbal masculin FC Barcelona, câştigătoarea ultimei ediţii a Ligii Campionilor, în locul lui Xavi Pasqual, care a revenit în România şi a preluat formaţia Dinamo, informează mundodeportivo.es

Ortega a semnat un contract pe trei sezoane. El vine la Barcelona de la formaţia germană Hannover-Burgdorf, pe care a antrenat-o din 2017, potrivit news.ro.

Antonio Carlos Ortega a debutat ca tehnician la Antequera, echipă pe care a antrenat-o din 2005 până în 2011. El a lucrat la formaţia Veszprem din Ungaria, între 2012 şi 2015, cu care a câştigat un campionat şi cupa naţională. Apoi a condus naţionala Japoniei (2016-2017), în paralel cu echipa daneză Kolding, înainte de a ajunge la Hanovra.

Antrenorul Xavier Pascual, care a câştigat, la 13 iunie, Liga Campionilor cu FC Barcelona, a fost prezentat oficial, în urmă cu o săptămână, la Dinamo Bucureşti.

Între 2016 şi 2018, Xavi Pascual a fost selecţioner al naţionalei maculine a României. El a renunţat la reprezentativa tricoloră în iunie 2018, atunci când şi-a prelungit contractul cu Barcelona, neputând să continue pe două fronturi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.