Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul de la New York City îl laudă pe românul Alexandru Mitriţă: 'Cel mai important lucru e că avem încă un fotbalist care poate străluci cu Maxi Moralez'

Mitriță

Alexandru Mitriţă (24 de ani) a jucat destul de puţin pentru New York City, nu a prins foarte multe antrenamente alături de colegii săi, dar i-a convins pe americani. Dar cel mai important e că a primit laude de la antrenorul Domenec Torrent, informează Mediafax.

Citește și: Caroline Wozniacki e la un pas de a renunța la tenis: S-a retras și de la Dubai și e internată în spital

Tehnicianul spaniol a oferit un interviu în care a abordat, printre mai multe subiecte, şi păreri despre Alexandru Mitriţă. Mijlocaşul a fost adus ca un adevărat star, prezentat într-un mod spectaculos şi până acum pare că a convins. Torrent crede că Mitriţă va ”lumina” jocul echipei sale, dar cel mai mult apreciază versatilitatea şi tehnica nativă.

”Seamănă cu Philippe Coutinho. Are calităţile necesare să joace în flancul stâng, ca număr 10, dar poate evolua şi pe post de număr 9 fals. Cel mai important lucru e că avem încă un fotbalist care poate străluci cu Maxi Moralez”, a spus Domenec Torrent, citat de prosoccerusa.com.

Alexandru Mitriţă a debutat cu stil la New York City. A marcat la primul meci pentru americani, în amicalul cu AIK Stockholm, încheiat 1-1, de săptămâna trecută. Fotbalistul cumpărat de la U Craiova în schimbul a 9 milioane de dolari a jucat 63 de minute, fiind înlocuit cu Bedoya.

New York City a terminat sezonul trecut din MLS între primele 8 echipe din SUA. A fost eliminată în sferturile de finală ale play-off-ului, după 1-4 la general cu Atlanta United.

Echipa lui Mitriţă începe stagiunea 2019-2020 pe 2 martie. Primul meci este în deplasare, pe terenul celor de la Orlando City.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.