Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Adrian Mihalcea: 'Băieţii şi-au dorit. Avem capul sus, trebuie să avem inspiraţie şi sunt convins că vor veni şi rezultatele'

Agerpres
Adrian Mihalcea

Tehnicianul dinamovist Adrian Mihalcea a declarat, joi seară, după meciul cu FC Viitorul, scor 0-1, că este încrezător în privinţa rămânerii sale la FC Dinamo, el menţionând că echipa a arătat că îşi doreşte victoria, relatează News.ro.

Citește și: Gheorghe Hagi, după victoria cu Dinamo, scor 1-0: 'Am avut un meci foarte greu din toate punctele de vedere'

Mihalcea a precizat, pentru posturile care transmit Liga I, că dinamoviştii au stat în carantină şapte zile, conform regulilor, însă alte echipe nu au respectat regulile de izolare.

“În a doua repriză, dacă aveam puţin noroc sau inspiraţie puteam înscrie. Din păcate o nouă înfrângere, dar văd o schimbare de la meci la meci. E singurul lucru care mă bucură. Băieţii şi-au dorit. Avem capul sus, trebuie să avem inspiraţie şi sunt convins că vor veni şi rezultatele. Dezamăgire există, trec etapele şi nu adunăm puncte, dar avem nevoie de meciul în care vom avea şi noroc. Astăzi am încercat, au fost momente când am fi putut să înscriem. Suntem singura echipă care am stat în izolare şapte zile. Văd că alte echipe n-au stat şi era cazul. Am apelat la psiholog pentru că vrem să facem totul cu putinţă ca să ieşim din starea asta. Vom încerca să readucem mentalul băieţilor pe un drum bun. Noi am stat în izolare şi am date că alte echipe nu au stat şi s-au antrenat şi pe timp de pandemie. Dar asta nu contează în momentul de faţă. Eu voi rămâne alături de băieţi ca să reuşim să scoatem echipa din zona retrogradării. E o întrebare pentru conducere. Eu sunt pozitiv şi încrezător în continuare. Şi văd că băieţii suferă şi îşi doresc”, a afirmat Adrian Mihalcea.

Formaţia FC Viitorul a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a şaptea a play-out-ului Ligii I.

Golul a fost marcat de Ghiţă ’17.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.